Om oss

Vad är Förenade Lån?

Förenade Lån är en produkt från den svenska mediabyrån 7 Out Media som bland annat driver Leiregister.se och Alltomforetagslan.se. Bakom byrån står företaget 7 Out Media AB (559197-2335). Via Förenade.se marknadsför vi Axo Finans tjänst för låneförmedling. Genom att göra så kan vi hjälpa dig att jämföra privatlån och räntor. Axo Finans är en svensk låneförmedlare med tillstånd från Finansinspektionen. Man följer således myndighetens regler för sund utlåning.

Tjänsten som marknadsförs på Förenade.se är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något genom att använda den. Detta möjliggörs av att långivarna betalar Axo Finans för varje förmedlad kund och kostnaden ligger således på bankerna och låneinstituten. Vi på 7 Out Media får i vår tur provision för varje ny låntagare som vi skickar till Axo Finans. Men ingen extra avgift eller något räntepåslag hamnar alltså på dig som låntagare. Med andra ord finns det bara fördelar med att gå via oss när du ska låna pengar.

Kontakta oss

Har du frågor om den tjänst vi marknadsför eller om något annat som berör Förenade.se så är du välkommen att kontakta oss. Detta kan du med fördel göra genom att använda dig av kontaktformuläret nedan. Det går även bra att skicka mail direkt till oss på info@förenade.se. Har du frågor kring låneofferter du mottagit så hänvisar vi dig till den aktuella långivaren.

Öppettider

En låneansökan är möjlig att göra via Förenade Lån dygnet runt alla dagar i veckan. Däremot behandlas din låneansökan enbart under Axo Finans ordinarie öppettider vilka du återfinner nedan.

Måndag: 8:30 – 18:00
Tisdag: 8:30 – 18:00
Onsdag: 8:30 – 18:00
Torsdag: 8:30 – 18:00
Fredag: 8:30 – 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: 10:00 – 14:00

Villkor

För att ansöka om lån via Förenade Lån måste du uppfylla de grundläggande kraven. Detta innebär att du måste fyllt minst 20 år, vara folkbokförd i Sverige samt ha en fast månadsinkomst på minst 10 000 kr. Du måste även vara antingen fast anställd, ha eget företag, erhålla pension eller ha ett vikariat.

Genom att använda webbplatsen accepterar du vår integritetspolicy. För regler och villkor kring den finansiella tjänst som marknadsförs på Förenade.se gäller Axo Finans policy. 7 Out Media AB som driver Förenade.se tar inget ansvar för förmedlingen av lån mellan Axo Finans och dess samarbetspartners.